Ataköy İlyas Kılıç İlkokulu


Vizyon: Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, Ataköy İlyas Kılıç İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar: 2008 Gazi 2.Eğitim Bölgesi Başarı Belgesi

Saatler: 08:50 ve 14:30
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ulusal anlamda okulumuz Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz, Sıfır Atık belgelerine sahiptir. Uluslararası kapsamında okulumuz Ekookul kapsamında Yeşil Bayraklı bir okuldur. Orman okulu kapsamında verilen Kahverengi Bayrak için ilk yılımızı tamamladık. Ayrıca okulumuz ISO 9001, ISO 45001 ve ISO 14001 etiketlerine sahiptir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda her yıl en az 2 etwinning projesi aktif bir şekilde uygulanmaktadır. etwining okulu olmak için çalışmalar yürütülmektedir. Okulumuz Erasmus Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün akreditasyonu kapsamındadır.
Diğer Hususlar: Okulumuz bünyesinde 1 adet Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıfı bulunmaktadır.

Telefon - 0 362 277 82 49

Belgegeçer - (362) 277 8249

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://samsunataky.meb.k12.tr

Adres - ATAKÖY MAH. 1133. SK. NO 6 İLKADIM / SAMSUN

Öğretmen :21
Öğrenci :360
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3070
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlkadım İlçesi

Adres - ATAKÖY MAH. 1133. SK. NO 6 İLKADIM / SAMSUN

Ulaşım Belediye Otobüsü,Hat Servisi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe Merkezine uzaklık 6 km dir.